OVER MIJ

Informatie over mij en Motor-transporter.nl

Ik vertel u graag wat meer over mij en Motor-transporter.nl. Motor-transporter.nl is een jong bedrijf, dat ik heb opgericht als echte motorliefhebber. Wegens mijn passie voor motorrijden ben ik met een groep motorvrienden verschillende weekenden weg geweest. De eerste jaren lagen de bestemmingen redelijk dicht bij huis. We vertrokken vanuit Rosmalen op de motor naar het gebied rondom de Moezel. Het jaar daarop was de bestemming voor ons motorweekend, de Eifel. Het jaar daarna wilden we graag naar Zwitserland om daar onze motorvakantie door te brengen.

Hierdoor is het idee ontstaan om de motoren het behulp van een aanhanger te gaan vervoeren, om zo de omgeving verder van huis, met de motor te verkennen. Dit plan bleek geweldig goed uit te pakken. Op deze manier kwamen we uitgerust met onze bagage, op de plaats van bestemming aan, waar vervolgens prachtige routes per motor over de bergpassen van start konden gaan.

Op deze manier hoop ik ook andere motorliefhebbers te kunnen helpen om een ideale motorvakantie naar een prachtige bestemming te organiseren en de vele voordelen van de aanhanger te laten ervaren.

Nick van den Berg
Motor-transporter.nl, Rosmalen

logo motor-transporter
enkelasser motortrailer motoraanhanger

ENKELASSIGE MOTORTRAILER

Voor 1 tot 4 motoren

De enkelassige motortrailer biedt ruimte voor het vervoeren van één tot vier motoren en mag door een ‘lichter’ voertuig getrokken worden.

dubbelasser motortrailer motoraanhanger

DUBBELASSIGE MOTORTRAILER

Voor 1 tot 5 motoren

De tandemasser/dubbelasser is geschikt voor het vervoeren van één tot vijf motoren en heeft een laadvermogen van 1665 kg.

HEEFT UW VRAGEN OF WILT U EEN MOTORTRAILER RESERVEREN?

Ik sta u graag te woord. Bel of stuur vrijblijvend een e-mail.

Motor-transporter.nl
Korte Venstraat 6
5241CR Rosmalen
06 2939 5301

© Copyright
Motor-transporter.nl 2021