REFERENTIES

Ik stel alle feedback enorm op prijs, maar ik ben met name trots op de volgende reacties.

“De motortrailers met enkele- en dubbele as hebben ons de zomer 2020 een fijne vakantie bezorgd in Franse Pyreneeën. Nette trailer met goede bevestiging voor de motoren. De trailers zijn een aanrader!”

Met vriendelijke groet, Anton, Harry, Henk, Jan, Leen, Paul, Peter en Theo

“2 perfecte motortrailers mogen huren voor een weekje in de Franse Pyreneeën met 8 motoren.

Spanbanden, ogen,  wielklemmen, alles zat er netjes bij om de motoren als een huis vast te sjorren.

Ophalen en terug brengen ging ook helemaal prima…”

“Onze ervaring met Motor-transporter.nl is zeer goed te noemen. Dat begint eigenlijk al met het contact. Nick is goed bereikbaar en reageert snel.

De reservering en het contract was dan ook snel geregeld.

Afspraken maken rondom halen en terug brengen van de trailer was in overleg flexibel te plannen. Prima.

Wij hebben de enkelasser en de dubbelasser gehuurd. De trailers zijn van het merk Anssems.

Dat zijn professionele trailers voorzien van robuuste wielklemmen, twee rijplaten per trailer, oplooprem en voorzien van spanbanden en spanogen.

Al met al een fijne ervaring die wij zeker gaan herhalen in de toekomst!”

Mark van Duin

“Wij hebben in juni 2018 een motortrailer bij Motor-transporter.nl gehuurd. Super fijne aanhanger en de eigenaar was zeer vriendelijk. Volgend jaar gaan we onze trailer daar weer huren.”

Marc van Herpt

“De bij jou gehuurde aanhanger/motortrailer is voor ons aanleiding geweest om deze bij diverse mensen aan te prijzen. De aanhanger met 4 motoren erop hing zonder problemen achter de personenauto (Opel Zafira) en de uitrusting voor het vastzetten van de motoren was meer dan compleet. Voor ons in ieder geval geen spijt van deze keuze en wij weten waar we in de toekomst terecht kunnen.”

Toon, Jose, Pieter en Roelie

“In mei 2018 heb ik de enkelasser gehuurd voor 4 motoren. Met vrienden ben ik naar Duitsland geweest. De aanhanger ligt goed op de weg, je voelt nauwelijks dat de aanhanger achter de auto hangt. De wielklemmen zijn goed verplaatsbaar en de motoren zijn makkelijk vast te zetten. Zeker voor herhaling vatbaar. De verhuurder is een vriendelijke jongeman en legt alles goed uit.”

Hans van den Berg

“Wij hadden de dubbelasser aanhanger gehuurd en zijn met vier motoren erop naar zuid Duitsland gereden. Aanhanger rijd en remt erg fijn en was zeer compleet uitgerust om de motoren goed vast te kunnen zetten. Ook de ontvangst bij jullie met halen en terugbrengen was super. Volgende keer als we weer een aanhanger willen huren weten we waar we wezen moeten en zullen Motor-transporter.nl ook zeker aan anderen aanbevelen. ”

Pieter van der Voort

“Prima motortrailer, makkelijk op/af laden en rijd prima. Onze 4 motoren konden ook goed worden vastgezet.”

Johan Bult

enkelasser motortrailer motoraanhanger

ENKELASSIGE MOTORTRAILER

Voor 1 tot 4 motoren

De enkelassige motortrailer biedt ruimte voor het vervoeren van één tot vier motoren en mag door een ‘lichter’ voertuig getrokken worden.

dubbelasser motortrailer motoraanhanger

DUBBELASSIGE MOTORTRAILER

Voor 1 tot 5 motoren

De tandemasser/dubbelasser is geschikt voor het vervoeren van één tot vijf motoren en heeft een laadvermogen van 1665 kg.

HEEFT UW VRAGEN OF WILT U EEN MOTORTRAILER RESERVEREN?

Ik sta u graag te woord. Bel of stuur vrijblijvend een e-mail.

Motor-transporter.nl
Korte Venstraat 6
5241CR Rosmalen
06 2939 5301

© Copyright
Motor-transporter.nl 2021